ForzaRossa Design
Postadres: Jacob Catsstraat 16 - Vleuten
Mobiel: 06 - 14 39 33 80

Wie is ForzaRossa Design?


ForzaRossa Design is 1 van de 4 bedrijven van Waldo Aikema uit Utrecht. In 2005 richtte hij ForzaRossa Design op, gespecialiseerd in webdesign en creatieve DTP. Bij ForzaRossa Design kunt u terecht voor creatieve DTP, grafische vormgeving, webdesign, maar ook voor fotografie.

Wie is Waldo Aikema?
Waldo Aikema is geboren op 18 augustus 1976 in Hoorn, Noord-Holland. Hij woont samen met zijn dochter Indi, zoons Ravi en Qwin en zijn vrouw Romy Aikema-Seep in Vleuten. Naast fotografie en design heeft Waldo veel interesse in boeken, films, reizen, autoracen en muziek. In 2015 werd zijn tweeling geboren, waarvan Qwin zeer ernstig meervoudig gehandicapt is. Romy en hij hebben hun leven op z'n kop gegooid en zijn fulltime voor hem aan het zorgen als informeel zorgverlener.

FR-Fotografie
Halverwege 2005 begint hij aan de opleiding vakfotografie aan de FotoAcademie te Amsterdam. In hetzelfde jaar richt hij FR-Fotografie op. Hij specialiseert zich in portret-/ modelfotografie en een fotostudio in Utrecht. Momenteel werkt hij alleen nog voor korte projecten. De studio is gestopt in 2016. Meer informatie over FR-Fotografie is te vinden op www.fr-fotografie.nl

De FR-Fotoshoots
Sinds 2008 organiseert hij, de laatste tijd samen met Romy Seep, regelmatig de FR-Fotoshoots. Een fotodag voor amateur en semiprofessionele fotografen, modellen en make-up artists. Deze dagen zijn een groot succes, mede door de lage toegangsprijs. De FR-Fotoshoots worden helaas niet meer georganiseerd.

FR-Models Agency
In 2010 richt Waldo Aikema het modellenbureau FR-Models Agency op. Dit bureau werkt met amateur en semi-professionele modellen en richt zich op het MKB en op creatieve productiebedrijven. FR-Models is gestopt in 2014.

Modeliefje Visagie
Vriendin Romy Seep is in 2010 begonnen als visagiste en is de 'huis'-visagiste van FR-Fotografie en FR-Models. Ook werkte zij voor o.a. Heleen van Royen en gaf ze les op VMBO-opleidgen.Links

ForzaRossa Design op LinkedInForzaRossa Design on LinkedIn

Waldo Aikema